![m/اسپری خوشبو کننده ی دهان](https://persicaoralcare.com/wp-content/uploads/2024/05/1403.03.08.04-150x150.jpg)
اسپری خوشبو کننده ی دهان
![m/خمير دندان مخصوص كامپوزيت](https://persicaoralcare.com/wp-content/uploads/2024/05/1403.03.08.01-150x150.jpg)
خمیر دندان مخصوص کامپوزیت
بو دادن دهان کودک یک ساله
بو دادن دهان کودک یک ساله؛ بوی بد دهان که هالیتوز نامیده می شود در کودکان نیز دیده می شود. اگرچه بر اساس گروه های سنی متفاوت است، اما شیوع آن در کودکان سن مدرسه تقریباً 15 درصد در نظر گرفته می شود. شناسایی منبع بوی بد دهان که در دو نوع فیزیولوژیک و پاتولوژیک دیده می شود و برنامه ریزی برای درمان بدون معطلی از اهمیت بالایی برخوردار است. متخصصان بخش بهداشت و بیماری های کودکان اطلاعاتی در مورد بو دادن دهان کودک یک ساله و علل آن ارائه کردند. شاید دوست داشته باشید درباره بوی بد دهان ناشی از پوسیدگی دندان بیشتر بدانید ، پس بر روی آن کلیک کنید.
بوی بد دهان در افراد می تواند دلایل زیادی داشته باشد
هالیتوز فیزیولوژیکی می تواند در هر زمانی از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. هالیتوز فیزیولوژیکی ممکن است بسته به مصرف مایعات، تولید بزاق، بهداشت دهان، فلور دهان و بینی، میکروبیوتا، شیمیایی، بیوشیمیایی، اثرات هورمونی آخرین غذای خورده شده، وضعیت گرسنگی یا سیری، وضعیت خواب به وجود بیاید. وضعیت آنزیم ها در دستگاه گوارش در هالیتوز فیزیولوژیک هیچ بیماری سیستمیک زمینه ای یا وضعیت پاتولوژیک وجود ندارد. دلایل زیادی برای بوی بد دهان پاتولوژیک وجود دارد. بو دادن دهان کودک یک ساله ممکن است به دلیل مشکلات دهان، به دلایل تنفسی، به دلیل مشکلات گوارشی و مشکلات خون باشد. شاید دوست داشته باشید درباره خمیر دندان ضد حساسیت لثه بیشتر بدانید ، پس بر روی آن کلیک کنید.
به ۸ دلیل مهم بوی بد دهان که باید به آن توجه کنید!
بوی بد دهان کودکان در زمانی که صبح از خواب بیدار می شوند ممکن است به دلیل ترشح کم دهان، کم آبی بدن، کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی (مانند ویتامین A، ویتامین B12، آهن، روی) و گرسنگی باشد.
بوی بد دهان به دلایل دهانی: بزاق، باکتری ها، سلول های اپیتلیال و بقایای غذا روی زبان می توانند تجمع کرده و باعث بوی بد دهان شوند. التهاب لثه، عفونت های دهان، خشکی دهان، زخم های دهان، زخم های دهان، بیماری های دندانی، پوسیدگی دندان و بیماری های نرم کام را می توان فهرست کرد.
بوی بد دهان به دلایل تنفسی: عفونت گلو، ورم لوزه، سنگ لوزه، سینوزیت، رینیت، احتقان مزمن بینی، مشکلات موجود در بینی، اجسام خارجی در مجاری تنفسی، برونشکتازی و عفونت های ریوی.
بوی بد دهان به دلیل بیماری های سیستمیک : دیابت، کمای دیابتی، بیماری های متابولیک، مسمومیت ها، بیماری های خونی، بدخیمی ها و نارسایی کلیه.
بوی بد دهان ناشی از دستگاه گوارش: بیماری ریفلاکس معده، دیورتیکول در مری، تنگی در مری، تنگی خروجی معده، تنگی دوازدهه، نقص جذب روده، نارسایی کبد، عفونت هلیکوباکتر پیلوری و بیماری های انگلی.
بوی بد دهان در اثر مصرف دارو: نیترات ها و نیتریت ها، عوامل سیتوتوکسیک، فنوتیازین ها، آمفتامین ها، دی متیل سولفوکسیدها و کلرال هیدرات.
بوی بد دهان ناشی از غذا و نوشیدنی: پیاز، سیر، کلم، تربچه، الکل، قهوه، لبنیات و غیره. شمردنی.
باکتری ها: وجود باکتری هایی که ترکیبات گوگردی فرار، ترکیبات آلی و ترکیبات نیتروژن دار تولید می کنند در دهان باعث بوی بد دهان می شود. شاید دوست داشته باشید درباره بهترین دهانشویه برای التهاب لثه بیشتر بدانید ، پس بر روی آن کلیک کنید.
اگر بو دادن دهان کودک یک ساله بیش از 2 ماه طول بکشد مزمن در نظر گرفته می شود.
اگر بوی بد دهان به طور متناوب یا بدون وقفه بیش از 2 ماه ادامه یابد، بوی بد دهان مزمن نامیده می شود. برخی از آزمایشات را می توان برای تشخیص در کودکان مبتلا به بوی بد دهان استفاده کرد. برای این کار می توان آزمایش هایی را انجام داد.
بنابراین، تشخیص هالیتوز پاتولوژیک می تواند انجام شود. بوی بد دهان هم فرد و هم اطرافیان را آزار می دهد. بنابراین، باید علت زمینه ای مشخص شود و درمان به سمت علت هدایت شود. رویکرد درمانی برای بوی بد دهان باید به صورت چند رشته ای برنامه ریزی شود. ارزیابی ها باید توسط متخصص اطفال، دندانپزشک، متخصص گوش، حلق و بینی و پزشکان متخصص مربوطه انجام شود و درمان با یافتن علت زمینه ای برنامه ریزی شود. شاید دوست داشته باشید درباره چرا باید نخ دندان بکشیم بیشتر بدانید ، پس بر روی آن کلیک کنید
کودکان باید در مورد بهداشت دهان و دندان آگاه شوند
شرح حال دقیق بیمار و معاینه فیزیکی کامل و سیستمیک برای کودک مبتلا به بوی بد دهان لازم است. پس از گرفتن شرح حال و معاینه فیزیکی، آزمایشات آزمایشگاهی لازم انجام می شود. علت بوی بد دهان پیدا شده و درمان می شود. شایع ترین علت زمینه ای بوی بد دهان، مشکلات مربوط به سلامت دهان و دندان است. بنابراین باید به فرزندانمان در مورد بهداشت دهان و دندان آموزش داد. مسواک برس نرم زدن دندان ها و زبان یک روش مهم برای جلوگیری از بوی بد دهان است. شاید دوست داشته باشید درباره مسواک بعد از غذا خوردن بیشتر بدانید ، پس بر روی آن کلیک کنید.
![m/بو دادن دهان کودک یک ساله](https://persicaoralcare.com/wp-content/uploads/2024/05/1403.03.08.22-2048x1153.webp)
راه های پیشگیری از بوی بد دهان
نوشیدن مقدار زیادی مایعات برای جلوگیری از خشکی دهان مهم است.
افزایش ترشح بزاق برای تمیزی و بهداشت دهان مهم است. مصرف آدامس بدون قند خواصی دارد که ترشح بزاق را افزایش می دهد.
استفاده از دهانشویه ها در حفظ بهداشت دهان و دندان مهم است.
توصیه می شود غذاهایی که بوی بد دهان را افزایش می دهند محدود کنید.
کودکانی که با وجود رعایت بهداشت و نظافت دهان و دندان، بوی بد دهان آن ها ادامه دارد، باید توسط بخش های تخصصی مربوطه از نظر بیماری های سیستمیک و احتمالی زمینه ای ارزیابی و درمان شوند. شاید دوست داشته باشید درباره چطور باید مسواک بزنیم بیشتر بدانید ، پس بر روی آن کلیک کنید.
چگونه از بوی بد دهان کودکان جلوگیری کنیم؟
شما باید دندان ها و زبان با کودک خود مسواک برس نرم بزنید، زیرا باکتری ها نیز می توانند روی زبان تکثیر شوند. نخ دندان کشیدن یک بار در روز به خلاص شدن از شر ذرات گیر کرده بین دندان ها کمک می کند. با این حال، شما و خانواده تان باید دو بار در سال برای معاینه و تمیز کردن منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
علاوه بر انجام تمیز کردن دقیق دهان و دندان، دندانپزشک هر ناحیه از دهان شما را برای مشکلاتی که ممکن است باعث بوی بد دهان شود بررسی می کند. به عنوان مثال، بیماری لثه، همچنین به عنوان بیماری پریودنتال شناخته می شود، می تواند باعث بوی بد دهان و آسیب به دندان ها شود.